Mindfulness

Het leven speelt zich af in het huidige moment. Er is alleen maar dit moment. Het verleden is voorbij en de toekomst is er nog niet. Als u oplet dan ontdekt u waarschijnlijk dat u niet bewust met uw aandacht aanwezig bent in dit moment.   U zult misschien opmerken dat uw aandacht steeds wordt afgeleid door allerlei zaken die in het verleden zijn gebeurd of activiteiten die u in de toekomst wilt ondernemen. Het lijkt alsof deze gedachtenstroom nooit ophoudt. Het is net zoals John Lennon ooit zei: "Life is what happens to you, while you're busy making other plans."  

Door Mindfulness te beoefenen leert u om uw aandacht meer te richten in het huidige moment waardoor u bewuster wordt van hoe het leven zich nu afspeelt. Mindfulness helpt u ook om afstand te nemen van (belemmerende) gedachten die stress of angst veroorzaken.  Tijdens de Mindfulness cursus leert u om op een zachte en vriendelijke manier naar uwzelf en anderen te kijken. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor uwzelf om te zijn wie u werkelijk bent.

Is Mindfulness iets voor u?   

Herkent u zich in een van de volgende ........

  • u piekert veel:
  • u heeft last van burnout verschijnselen;
  • u voelt zich overspannen;
  • u wilt anders leren omgaan met chronische pijn;
  • u wilt meer rust en balans in uw leven;
  • u wilt bepaalde gevoelens en gedachten meer ruimte geven

........ dan zou Mindfulness u kunnen helpen. Als u niets van bovenstaande herkent maar u bent gewoon nieuwsgierig,  dan kunt u ook contact met mij opnemen. 

De Trainingen  

Het is mogelijk om een Mindfulness training te volgen in een groep of op individuele basis. De groepstraining bestaat uit een 8 weekse programma met bijeenkomsten van 2 uur elke week op een vaste dag en tijdstip. 
De individuele training bestaat uit 8 sessies van 60 minuten en hoeven niet per se elke week op dezelfde dag en tijdstip. Bij de individuele trainingen stem ik samen met u af wanneer wij de 8 sessies gaan plannen.

Dagelijks oefenen van Mindfulness is een essentieel onderdeel van de training. Daarom is het belangrijk dat u tijd heeft / vrij maakt om gemiddeld 1 uur per dag te oefenen. Mocht dit niet voor u mogelijk zijn dan is het niet raadzaam om de training te volgen. Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met mij op. U kunt ook op de website van See True kijken. U kunt zowel op deze website (via het contactformulier) als op de website van See True u aanmelden voor de training.

De eerst voglende 8 weekse Mindfulness trainingen begint in maart (woensdagavond).                                                 

Data woensdagavond: 18 & 25 september, 2, 16, 23 & 30 oktober en                         6 & 13 november 2019.
Locatie: De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, 1311 GA Almere. 

  
U kunt zich ook aanmelden voor een (gratis) introductieles. De datum van de eerst volgende introductieles is woensdag 28 augustus om 20.15                                                                                                                                               
Kosten

Particulier 
Voor de 8 weekse groepstraining: €300 incl btw  
Voor de individuele training van 8 sessies €600 incl btw
In beide gevallen is de prijs inclusief trainings materialen (werkbook en CD's /DVD of USB stick)

Bedrijven
Voor bedrijven is het tarief  €400 voor de groepstraining en €800 voor het individueel traject.

Rosemary Andermann

Core Contact

tel: 06 2299 8842

email: